Emaa Bloggie :)
| +Follow || Dashboard |

Fikrie Rahim
Thursday, 2 April 2015 | 09:33 | ♥ 0 purple love

Fikrie Rahim ? Lelaki yang aku kenal dekat Politeknik Tuanku Sultanah Bahiyah, Kulim Kedah. Aku kenal dia time aku sem 1. Time tue bulan puasa dan aku kenal dia dari Classmates aku, Classmates aku pulak rapat dengan dia sebab depa duduk Alor Setar sekali. And nak dibuat cerita time tue aku dok chat classmates aku si fikrie nieh pulakk duduk sebelah dia. Haa apa lagi dia mintak id wechat aku laaa. Okayy start situ laa kami kenal kami chat.

Sampai laaa lepas raya , masing-2 dah balik poli and kami jumpa dekat depan cafe. Depan cafe tue laaa dia mintak aku jadi Girlfriend dia, Sampai terkantoi dengan abang-2 senior. *Abg senior kalot* Hahahaha! Okay 5.8.2014 kami couple until now. Eyh until now ke ? Ermmm tah laaa sekarang still couple ke tak. Dah rasa down sesangat dengan relationship nieh. Sumpah down gila. Dah macam takmau teruskan dah. 

Boleh dikatakan sekarang nieh asyik kena maki jee , cari pasal , kena tuduh macam-2. Macam aku niehh hanya tempat dia buat happy tempat dia lepas geram. Sekarang nieh perangai dia dah tak macam dulu. Dulu lain sekarang lain. Macam menyesal jee kenal dia. Ingat perangai takkan berubah rupanya berubah jugak. Hmmm takpa laa biarkan jelaa. Dah fedup dengan semua nieh . Terima kasih pernah hadir pernah bahagiakan aku  terima kasih :') Semoga kau bahagia sayang.

Aku bukan tak bagi hang balik Alor Setar. Aku bagi, cuma aku suruh balik esok jee. Tapi apa hang cakap " Sapa aku nieh nak control hang" okayy bukan baru sekali hang cakap centu tapi dah banyak kali. Hang tau dak aku sanggup ritue balik hari jumaat sebab nak jumpa hang dulu. Tapi bila aku apa aku dapat. Hang kata aku macam-2. K lepas nieh aku tak control dah mampoih pi dekat hang. Aku tau tak sabar nak balik sana sebab member rite. Ikut laa. Bye

Lots of love : Cekmaaaaa

OLDER


Disclaimer ♥


Little story

bold | underline | italic





Tagboard ♥